Blog IMS telah diceroboh!

Salam..Sudah begitu lama saya tidak mencatat sesutu diblog ini. Namun saya percaya ramai tetamu yang masih bertandang di Blog Alam Maya ini ketana statistik menunjukkan hampir 50 orang singgah berehat sebentar di Blog ini untuk mencari maklumat atau membaca cayayan saya. Saya ucapkan ribuan terima kasih atas sokongan semua pengunjung.

Namun semangat saya hampir luntur bila Blog IMS telah diceroboh atau di hack. Blog ini khas untuk Pelajar Fakulti Pengurusan Maklumat dan tidak mempunyai sebab untuk di rosakkan kecuali insan ini sememangnya mempunyai niat yang jahat. Hati kecil saya yakin ini adalah perbuatan pelajar IMS sendiri. Ini kerana kecuaian kami yang membenarkan ramai mempuyai password kami.

Untuk insan yang berhati dajjal ini saya ingin mengingatkan bahawa anda boleh memadam segalanya tapi anda tidak boleh memadam semangar kami. Anda adalah orang yang paling bodoh di dunia ini atas perpuatan khianat itu. Ingatlah Allah swt pasti akan membalas perbuatan anda itu.

Kepada pelajar IMS saya akan membina Blog IMS yang baru, Doa dan sokongan semua pelajar IMS akan memberikan semangat kepada kami sebagai Blogger. Tunggu kemunculan Blog IMS yang baru

Selamat tinggal Blog ims @ http://imsjohor.blogspot.com

Posted on April 7, 2010, in Aktiviti Pelajar. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: