Akhirnya ku temui buku yang merubah kompas kehidupan

Ketika  saya menemui penulis buku “Mudahnya Menjemput Rezeki” , saudara Fathuri Salehuddin beliau telah meminta saya menghantar pesanan bukunya ke Melaka sebanayak #0naskah..Syukur , inilah namanya menjemput rezeki melalui jalinan network @ silaturahim. Namun di situ ada hikmah lain. Pembeli buku mahukan saya juga membekalkan buku & keajaiban Rezeki yang beliau petik dari tulisan buku saudara Fathuri..Bila semak di Google rupanya buku ini terbitan Gramedia. Lantas kebetulan rakan perniagaan saya selalu berurusan di Jakarta, Indonesia maka saya segera BBM ke beliau meminta beliau belikan buku tersebut.

7 keajabaiban rezeki buku dan cd 7 keajaiban rezekiInilah bukunya :- Siri Mega Best Seller . 7 Keajaiban Rezeki: Rezeki Bertambah, Nasib  Beubah Dalam 99 Hari Dengan Otak Kanan. Antara Isu Kandungan buku ini ialah :-

1. Menunjukkan percepatan-percepatan atau keajaiban rezeki dengan sentuhan islami dengan hubung kait dengan kewangan, kesihatan, hunungan sesama manusia, impian dan jodoh.

2. Memuat manfaat-manfaat dalam mempraktikkan :a.menguasai 90% pintu rezeki , b. memahami 19 amal yang melipatgandakan rezeki, c.menjual lebih banyak, lebih cepat dan lebih mahal, d.mengambil keputusan 1000 lebih cepat, e. melipatgandakan pengaruh dan go national 10 tahun lebih awal , f. mengendalikan Law of attraction , impian dan nasib g. mengubah kelemahan menjadi kekuatan yang sukar dikalahkan, h. menemukan kekuatan yang menghasilkan kebahagian , i. mengasah otak kanan, kretiviti dan imiginasi, j. bersedekah lebih besar dari pendapatan, k. menyingkap rahsia-rahsia Al Quran dan memanfaatkannya.

3. Bonus Audio motivasi selama 3 jam

Sedutan dari Seminar saudara Ippho – http://youtu.be/wsxCaevRB7k 

Saya amat mencadangkan buku ini dimiliki oleh semua orang . Ianya mudah difahami walaupun menggunakan bahasa indonesia. Boleh buat belian di www.successmall.net @ hubungi Haslina  019.3343101

 

Advertisements

Posted on February 14, 2013, in Buku Pilihan, Motivasi Minda and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: